Ajankohtaista

Karjalainen otti käyttöön uuden sisäänkirjautumisportaalin digipalveluihin!

Karjalainen otti maanantaina 17.6. käyttöön uuden sisäänkirjautumisportaalin digipalveluihin!

Karjalaisen sisäänkirjautumispalvelu on vaihtunut, jotta asiakkaamme voisivat käyttää digipalveluitamme entistäkin sujuvammin. Muutoksen vuoksi sisäänkirjautumisosoitteemme muuttuu ja pääset jatkossa kirjautumaan tilaajatunnuksilla täällä. Löydät kirjautumislinkin myös muun muassa verkkosivujemme ylälaidasta oikealta.

Uuden palvelun vuoksi asiakkaiden tulee kirjautua palveluun kerran uudelleen. Käyttäjätunnuksenasi toimii tilaukseen liitetty sähköpostiosoitteesi. Mikäli olet unohtanut salasanasi tai et pääse kirjautumaan sillä sisään, pääset vaihtamaan sen klikkaamalla kirjautumissivuilla kohtaa "Oletko unohtanut salasanasi" tai tästä linkistä. Kirjautumispalvelun muutoksen vuoksi voit joutua vaihtamaan salasanasi myös, jos et ole viime aikoina käyttänyt tunnuksiasi aktiivisesti. Kirjautumisikkuna näyttää jatkossa tältä:


Mikäli olet tilaaja, mutta sinulla ei ole vielä tunnuksia digipalveluihin, voit aktivoida ne klikkaamalla kirjautumisikkunassa kohtaa "Luo tunnukset" tai täällä. Luo itsellesi uudet tunnukset myös, mikäli uusi kirjautumispalvelu ei tunnista sähköpostiosoitettasi. Eli mikäli palvelu ilmoittaa salasanan nollausta pyytäessä, ettei sähköpostiosoitetta löydy. Digitunnusten aktivointiin tarvitset sähköpostiosoitteen, asiakasnumerosi ja postinumerosi. Asiakasnumerosi löydät laskustasi tai Karjalaisen etukortistasi. Voit myös kysyä asiakasnumeroasi tällä lomakkeella. Täydennä seuraavalla sivulla tietosi. Syötä sähköpostiosoite, jota haluat käyttää jatkossa käyttäjätunnuksenasi ja luo asiakastilillesi salasana. Tarkista myös, että esitäytetyt nimitiedot on oikein.

Mikäli et pääse kirjautumaan sisään tai luomaan itsellesi tunnuksia, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme. Palvelemme ma-pe klo 8-16. Asiakaspalvelun yhteystiedot löydät täältä.